Cégtörténet

Cégünket 1990-ben alapítottuk a VIZITERV Mérnökszolgálati Vállalat (korábban Vízügyi Tervező Vállalat) és a DUNAHOLDING Rt. közreműködésével. A Kft. személyi állománya korábban a VIZITERV Talajmechanikai Osztályán dolgozott. A korábbi társosztályokból alakult cégekkel és szakértőkkel az együttműködés folyamatos.

Jelenlegi létszámunk 11 – 12 fő között változik, melyből 3 fő vezető tervezői jogosultságokkal rendelkezik a geotechnika, hidrogeológia és környezetvédelem területén. A feltárásokat saját fúrócsoportokkal, az alapvető laborvizsgálatokat saját talajmechanikai laborunkban végezzük. Szükség esetén a feladatoknak megfelelően speciális alvállalkozók segítségét vesszük igénybe.

A cég 1992 óta a geotechnika területén magasan jegyzett KESZEY család tulajdonában van. Ügyvezetője immár a KESZEY TIBOR és KESZEY ZSOLT fémjelezte család 3. generációjához tartozó KESZEY PÉTER.

A GEOHIDRO Kft. a Tanácsadó Mérnökök és Építészek ( FIDIC ) Magyarországi Szövetségének alapító tagja a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamarának 1995 óta tagja. Tervező kollégáink a Mérnöki Kamara Geotecnikai Tagozatának, a Közlekedéstudományi Egyesület Talajmechanikai Szakosztályának, az International Society for Soil Mechanics and Foundation Engineering Magyar Nemzeti Bizottságának, ill. a Hidrológiai Társaság tagjai.